JOBS

Revision as of 02:42, 7 February 2013 by Olimex (talk | contribs) (РАБОТА)

РАБОТА


Олимекс ООД е световен лидер на пазара на развойните средства за програмиране на микроконтролери.

Фирмата ни е 3rd Party дизайн партньор на най-големите фирми производители на микроконтролери като: Texas Instruments Inc., Microchip Inc, ST Microelectronics Inc, NXP (Philips) Semiconductor, Maxim-Dallas Inc, OKI Semiconductor Inc. , както и на една от най-големите фирми за C компилатори на embedded пазара IAR Systems AB и много други.

Нашата мисия е да покажем че в България е възможно да се развиват високи технологии и да бъдем търсен и равностоен партньор с най-големите фирми в света от областта, в която работим. За целта се стараем да привличаме и запазваме най-добрите хора, като инвестираме в тяхното развитие, подкрепяме непрекъснатото учене и ги възнаграждаваме за постигнатите успехи.


Текущи Свободни позиции за работаРАБОТНИЦИ/ЧКИ - ТЕСТ И НАСТРОЙКА ЕЛЕКТРОННИ ИЗДЕЛИЯ

Търсим работници/чки за тест и настройка на електронни изделия, пълен работен ден, трудов договор, не се работи на смени. Изисквания: работа с компютър, сръчност и организираност, добро зрение. Фирмата организира обучение за тези които нямат предишен опит.

ЕЛЕКТРОНЕН ДИЗАЙН - проектиране на печатни платки

ОЛИМЕКС ООД е световен лидер на пазара за развойни средства и програматори за микроконтролери. Търсим завършили или завършващи студенти с техническа специалност, владеещи добре английски език, да работещи свободно с компютър, с желание за учене, комуникативност и гъвкавост за работа в екип. Предлагаме работа на пълен работен ден, трудов договор, обучение за тези които нямат предишен опит.

Ако проявявате интерес към свободните позиции моля изпратете автобиография с актуална снимка и мотивационно писмо на jobs@olimex.com

Безплатен Студентски Стаж в Олимекс ООД


Олимекс ООД дава възможност на завършили и/или завършващи студенти да кандидатстват за участие в нашата: ПРОГРАМА ЗА ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ПО ЕЛЕКТРОНИКА, базирана в гр. Пловдив.

Местата са ограничени, моля регистрирайте Вашият интерес предварително!

Безплатен Студентски Стаж в Олимекс ООД през лятната студентска ваканция