Welcome, Guest

Author Topic: Footprint Editor do not allow to add copper!  (Read 3189 times)

olimex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 789
  • Karma: +20/-3
Footprint Editor do not allow to add copper!
« on: March 18, 2015, 08:31:01 AM »
today we found new feature missing - when you make new component foot print you can add only pads but not copper drawings which limits the footprint editor to just components, but what if I want to make module with some connections between the pads? now this option is disabled (gray).
« Last Edit: March 18, 2015, 08:59:04 AM by olimex »

engidea

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
Re: Footprint Editor do not allow to add copper!
« Reply #1 on: July 01, 2015, 03:40:31 PM »
You can draw a line and then change the line layer to a copper layer (it will warn you)

The line can be "thick" or you can kind of "fill up" using a few lines

There are probably some issues when "flipping" the component....

Yes, not perfect but it is mostly there...