Welcome, Guest

Author Topic: Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !  (Read 2549 times)

Vladimir

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !
« on: March 29, 2016, 04:13:00 PM »
Hello I recently bought a Pinguino Micro board from Olimex online store Bulgaria.
I have the following problem
I use Pinguino IDE x.4 version when I am using original
Blink without Delay example I get the following error: 'TRISA' undeclared (first use in this function)during compile

This happens when I am using Pinguino Micro board everything is fine with PIC32 Pinguino MX220 bord while compiling
Can anyone  help me to solve this problem ?

JohnS

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1709
  • Karma: +33/-45
Re: Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !
« Reply #1 on: March 29, 2016, 09:20:03 PM »
For the sake of testing, try it as a Pinguino-OTG.

If it works (at least compiles) then it's an IDE bug.

John

LubOlimex

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
  • Karma: +46/-2
Re: Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !
« Reply #2 on: March 30, 2016, 08:46:03 AM »
Hey Vladimir,

As JohnS mentioned it seems to be an IDE bug. It is mentioned in this old thread: http://pinguino.cc/forum/showthread.php?tid=4367

I recommend you to get the latest version of Pinguino IDE.

Best regards,
Lub/OLIMEX
Technical support and documentation manager at Olimex

Vladimir

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Re: Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !
« Reply #3 on: March 31, 2016, 12:04:17 AM »
Thank you guys I solve the problem using the latest Pinguino IDE. For now everething works fine.
https://github.com/PinguinoIDE/pinguino-installers/tree/master/windows