Olimex Support Forum

DUINO => PINGUINO => Topic started by: Vladimir on March 29, 2016, 04:13:00 pm

Title: Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !
Post by: Vladimir on March 29, 2016, 04:13:00 pm
Hello I recently bought a Pinguino Micro board from Olimex online store Bulgaria.
I have the following problem
I use Pinguino IDE x.4 version when I am using original
Blink without Delay example I get the following error: 'TRISA' undeclared (first use in this function)during compile

This happens when I am using Pinguino Micro board everything is fine with PIC32 Pinguino MX220 bord while compiling
Can anyone  help me to solve this problem ?
Title: Re: Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !
Post by: JohnS on March 29, 2016, 09:20:03 pm
For the sake of testing, try it as a Pinguino-OTG.

If it works (at least compiles) then it's an IDE bug.

John
Title: Re: Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !
Post by: LubOlimex on March 30, 2016, 08:46:03 am
Hey Vladimir,

As JohnS mentioned it seems to be an IDE bug. It is mentioned in this old thread: http://pinguino.cc/forum/showthread.php?tid=4367 (http://pinguino.cc/forum/showthread.php?tid=4367)

I recommend you to get the latest version of Pinguino IDE.

Best regards,
Lub/OLIMEX
Title: Re: Problem with Pinguino IDE and Pinguino Micro board Help !
Post by: Vladimir on March 31, 2016, 12:04:17 am
Thank you guys I solve the problem using the latest Pinguino IDE. For now everething works fine.
https://github.com/PinguinoIDE/pinguino-installers/tree/master/windows